Körskola i Karlstad/Arvika

Att ta körkort är en livsinvestering. Att ha körkort är en frihet. Tänk vad skönt att inte behöva be om skjuts eller behöva beställa en dyr taxi varje gång du ska någonstans utanför kollektivtrafikens gränser. Att slippa anpassa dina aktiviteter efter din bilägarkompis körschema. Bor du i en mindre ort där kollektivtrafiken är begränsad med några turer om dagen är det en frihet och tidssparande att kunna ta bilen dit du vill. Även om du bor i en större ort och kanske inte känner ett behov av att äga en egen bil finns det ändå många lägen då ett körkort underlättar. Kanske vill du och kompisarna dra iväg på bilsemester? Kanske ska du inhandla en ny soffa till hemmet och vill kunna köra hem den när du själv kan? Kanske hittar du något roligt jobb du vill ansöka till som kräver körkort. Att ha ett körkort betyder ju inte att du måste ha en egen bil, ett körkort är helt enkelt en frihet som öppnar vägar för många möjligheter och en stor frihet.

En fullfjädrad körskola

Rudolfsons är en professionell körskola som erbjuder kvalificerade utbildningar inom moped, bil, lastbil, mc, tungt släp, handledarutbildningar med mera. Vi har suttit bakom ratten sedan 1950 så hos oss möter du rutinerade körskolelärare som du kan känna dig 100% trygg med. På vår körskola sätts du som elev i fokus, att kunna hjälpa våra elever att nå körkortsdrömmen är något vi brinner för. Vår körskola är belägen i Arvika, en liten ort som är ett bra ställe att bli trygg bakom ratten och spakarna i. Vi har även intensivutbildningar så du som inte bor i närheten i t.ex. Karlstad med omnejd är också givetvis varmt välkommen att komma hit och utbilda dig på vår körskola.

Har du några mer funderingar eller frågor om hur det är att ta körkort på vår körskola? Välkommen att kontakta oss. Vi hjälper dig hela vägen i mål.

Gasen i botten mot körkortet!

Priser Vilkor

Här kan du göra en intresseanmälan till körkortsutbildning.

Intresseanmälan

Kursstarter

Bokning Avbokning

Teorikurs trafik - på distans!

- -
- -

AM (EU-moped)

Teori 18/9 o 19/9 kl 8-12 Körning på bana sker samma helg

Handledarutbildning

16/9 Kl 17:00

YKB Grund 140h

Start 4/10

YKB Grund 280h

Start 4/10

YKB 35h

Delkurs 1-5: 27/9-1/10

Tungt släp BE/B96

Kontakta kontoret!

Arbete på väg

Efter förfrågan

Riskutbildning - Bil

Risk 1 B ---
Risk 2 B (halkan) Kontakta kontoret!

Riskutbildning - MC

Risk 1 A 15/9 kl 8:30-11:30
Risk 2 A 15/9 kl 12:30-16:30

Intensivkurs - Bil

Kontakta kontoret!

Intensivkurs - MC

April - oktober

Intensivkurs - C/CE/C1

Start jämna veckor hela året

Intensivkurs - D/D1

Start jämna veckor hela året

Intensivkurs - Släp

Kursstart hela året

ADR

Kontakta oss för info!

Brandfarliga/Heta Arbeten

Kontakta oss för info!

Maskin/kran

Kontakta oss för info!

Truck

Kontakta oss för info!

Fyrhjuling

Kontakta oss för info!

Vi förbehåller oss rätten att ställa in kursen om inte tillräckligt deltagarantal uppnås.